top of page
  • Foto van schrijverlottedefoer

Zilver, Brons & Finaleplaatsen op het BK AC te Brussel

9 Atleten melden zich aan voor de start van het Belgisch Kampioenschap afgelopen weekend. Ondanks de zonnige week die we achter de rug hebben, was het weer in Brussel maar wisselvalig. Dat lieten onze atleten niet aan hun hart komen en zette één voor één knappe prestaties neer!


Het kampioenschap werd opgang getrokken door Storm Tuyls op de 400m, met het breken van zijn persoonlijk record vorige week waren zijn benen er helemaal klaar voor! Hij liep naar zijn 2e snelste tijd in 48'68!

Nadien waren het de korte sprintnummers. Cédric, Stijn & Anouchka lieten zich niet doen en mochten zich opmaken voor de B-finale! Stijn loopt voor de 2e maal die dag zijn record, 10.79. Ondanks een slechte start, wist Cédric nog een comeback te maken in de finale en zo de winst op zijn naam te schrijven. Anouchka loopt in de finale naar haar seizoen beste!


Ondertussen is het ook aan Charlotte Pennenman, Zij loopt naar een knappe 6e plaats op de 5000m in een sterk deelnemersveld!


Ondertussen is het weer tijd voor een sprintnummer, de 200m. Cédric weet zich met een SB voor de finale te plaatsen. Stijn bewijst zijn bloedvorm nog maar eens door opnieuw een PB te lopen. Anouchka & Lotte strijden voor een finaleplaats, dat op de meet wordt veroverd door Lotte.

Cédric & Lotte gaan met het laatste finaleticket lopen voor de 200m en geven alles tijdens de finale!


Het sportweekend sluiten we af met een knal!

Bram, Ides & Cedric komen als laatste van onze club in actie tijdens het speerwerpen. Bram zet een reeks van formaat neer door maar liefst 3 beter te werpen dan vorige record van op het Vlaams Kampioenschap. Ondanks zijn prestatie wordt hij knap 4e. Ides & Cedric vechten de 2e & 3e plaats onderling uit! Met een klein verschil wordt Ides 3e en Cedric 2e!
84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page