top of page
  • Foto van schrijverlottedefoer

Succesvol Kampioenschap van Vlaanderen voor ACW

Bijgewerkt op: 3 jun.

13 atleten stonden aan de start van het Vlaams Kampioenschap te Kortrijk.

De dag werd opgang getrokken door de sprinters, met seasons best, personal best en een bijna WK limiet is de dag goed begonnen.


Ondertussen komt de afstandsgroep in actie en zetten deze trend verder!


Na de middag worden de finales gelopen op de sprint. Steffi de Saegher opende meteen heel sterk, Vlaams Kampioen, 4e tijd aller tijden en een ticket op zak voor het WK U20 in Peru. Samen met Ides zien we haar daar verschijnen aan de start. Cédric verschueren kon niet onder doen en werd eveneens Vlaams Kampioen in een nieuw Personal Best. Anouchka Kadiamba werd 5e met een nieuw season best.


Na de 100m was het tijd voor de 200m. Lotte De Foer werd 2e op één duizendste, een heel nipte wedstrijd.


Ondertussen zijn onze speerwerpers ook in actie gekomen. Emma Van Hove domineerde bij de vrouwen en won met 44m70. Naast Emma behaalde Zowie Tuyls ook de finale in het speerwerpen.


Als laatste discipline van de dag was het aan de mannen in het speerwerpen. Cedric, Ides en Bram mochten samen op het podium. Cedric Sorgeloos werpt 73m en gooit zo zijn beste worp sinds zijn operatie wat bevestiging geeft van zijn trainingen. Tenslotte mocht Bram Van der Reysen samen met de andere 2 mannen op het podium in een nieuw persoonlijk record van net geen 65m.


ACW kleurde dit kampioenschap met 7 podiumplaatsen. Proficiat aan alle atleten!109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page