top of page

Paaseierenmeeting 1 april ACW

Bijgewerkt op: 11 apr.


Wanneer de klokken overvliegen en de paashazen druk in de weer zijn weten we dat de eerste wedstrijd van het zomerseizoen, Paaseierenmeeting ACW, een feit is.

Maandag 1 april, ze lieten ons begin van het weekend geloven dat het ging regenen maar dat bleek dus een vervroegde 1 aprilvis te zijn, 12:00 uur begonnen we eraan. 

Geen regen en uiteindelijk zelfs enkele zonnestralen zorgden voor een leuke, sportieve wedstrijd.

30 Kangoeroes en 75 benjamins stonden te popelen om voor alle kampnummers het beste van zichzelf te geven. Sprint, hoogspringen, ver, afstand, vortex en kogel, alles kwam aan bod.

ACW zelf was met 32 atleten, kangoeroe en benjamin, aanwezig waarvoor alvast een dikke proficiat. Ideaal om het wedstrijdgevoel en de disciplines onder de knie te krijgen.

Recordjes werden verbroken, vriendjes kwamen elkaar terug tegen, nieuwe vriendjes werden gemaakt en als laatste werden zoals jaarlijkse gewoonte iedereen voorzien van een paasei tijdens de medaille-uitreiking.

Super proficiat aan alle kangoeroes en pupillen die aanwezig waren!!

Om 14:30 uur begonnen de pupillen en miniemen aan hun wedstrijd, net geen 250 atleten maakten zich klaar om ook hun wedstrijd aan te vatten. Met 28 atleten van ACW was er ook hier een mooie opkomst om onze kleuren te verdedigen!

Verschillende disciplines werden afgewerkt sommige voor de eerste keer, andere met als doel het persoonlijke record te verbreken. Er werden zelfs enkele podiumplaatsen verzilverd door onze ACW atleten.

Zo behaalde Jonas De Regter zowel bij kogel als bij hoogspringen de gouden medaille, Lennert Boeykens pakte het brons bij hoog. 

Als team konden onze pupillen jongens bij de estafette het zilver veroveren.

Bij de vrouwen nam Lotte Mahieu het goud mee naar huis en het zilver bij polshoog ging naar Lize Kockelberg.

Ook bij de meisjes zorgden de estafette ploeg van de miniemen nog voor een medaille, de bronzen.

Verder zagen we veel inzet met knappe resultaten, persoonlijke bests die verbroken of geëvenaard werden en schitterende top 10 plaatsen!

Atleten, dikke proficiat !!!

ten laatste aan allen dikke dankuwel om samen met het "beter dan beloofde weer" en de ACW atleten er een sportieve topdag van te maken en onze kleuren massaal te verdedigen!!

We zien jullie graag op de volgende wedstrijd WDK ZWAT, Zwijndrecht op zaterdag 13 april.


tekst: Tom Verhulst

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

VIP2024

Comments


bottom of page