top of page

KvV AC: zilver & brons

Na de cadetten & scholieren was het de beurt aan de senioren om de Vlaamse titels te verdelen.


De dag werd opgang getrokken door Steffi De Saegher die haar persoonlijke record verbeterde van 8.63 naar 8.46 (60mH), en met een 2e plaat de finale introk. In de finale lieten alle atleten zich niet kennen, en werd het een 7e plaats voor steffi na het verdedigen van haar positie. Hierbij liep ze alsnog haar 2e snelste tijd van het seizoen.


Na de horden was het de beurt aan Anouchka, Stijn en Niels op de 60m. Anouchka kwalificeerde zich met een SB voor de B-finale. Stijn kon niet onder doen en deed net hetzelfde. Voor Niels was het zijn eerste indoorwedstrijd, deze opende hij met 2 honderdste verschil tov PB.


Maar veel tijd had hij niet om te rusten, want hij mocht direct terug opwarmen voor een 200m samen met Cédric Verschueren, Lotte De Foer en Lotte Van der Vreken.

Niels & Cédric liepen beiden een PB. Cédric was daarmee gekwalificeerde voor de Finale. Lotte VdV knokte dapper uit baan 2, maar laten we eerlijk zijn, het is geen makkelijke klus. Lotte DF plaatste zich voor de finale door de reekswinst.


Tijdens de middag kwamen onze 2 jongste atleten in actie op de 1500m, Alicia de bock & Febe Van Lokeren. Alicia wist naar een PB te lopen.


Na de lange afstanden was het terug tijd voor de laatste sprintnummers, de 400m. Fran Van Poucke en Nele Vermeulen evenaarde en verbeterde hun persoonlijke record. Storm Tuyls had af te rekenen met veel drama in zijn reeks, nl. Een valpartij van 2 andere deelnemers. Door zijn goede vorm ondervond hij hier geen last van en nam de reekswinst mee naar huis.


De dag werd afgesloten met de 200m finale. Lotte DF & Cédric V. Knokte beiden voor hun plaats. Lotte DF nam het brons in beslag en Cédric V. Het zilver in een nieuw PB.


Proficiat aan alle deelnemers!


Foto's: Yves Van Lokeren


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page