top of page

Einde Crosscup jeugd

Enkele jeugdatleten, waaronder Camille Suy (Pup 1ste jaar), Pauline Buysse (Pup 2de jaar), Skye Sloots (Min 1ste jaar) en Charlotte Suy (Min 2de jaar), namen deel aan de Crosscup 2023 - 2024. Sommigen onder hen hadden al wat ervaring, terwijl het voor Camille en Charlotte de eerste keer was. Het verlangen naar meer bij Camille ontstond al snel na de Cross in Roeselare. Daar behaalde Camille de overwinning. Na Roeselare stond Brussel op het programma, maar helaas werd deze cross geannuleerd voor de jeugd. Daarna was het de beurt aan Hannut, waar het ogenschijnlijk korte en eenvoudige parcours helaas misleidend bleek door dat de meisjes werden geconfronteerd met een dik pak sneeuw. Voor Skye Sloots vormde dit echter geen probleem, ze liep vlot naar de 2de plaats. De andere dames behaalden allen een plaatsje in de top 10.


De finale van de EnergyVision CrossCup vond plaats in het Provinciedomein in Diest. Skye Sloots eindigde daar op de 2de plaats, terwijl de andere dames opnieuw hun doorzettingsvermogen toonden en een plek veroverden in de top 10. Voor Camille en Skye resulteerde dit avontuur in een podiumplaats. Camille werd de winnares van de CrossCup 2023-2024 bij de dames pup 1ste jaar, jij mocht dan ook nog eens naar huis met die befaamde CrossCup T-shirt!


Skye jij ging naar huis met de zilveren medaille, dikke proficiat!


Charlotte, je hebt een schat aan ervaringen opgedaan en hebt een indrukwekkende dosis wilskracht getoond, proficiat met je prestatie binnen de top 10.


Pauline, jij liet bij elke wedstrijd zien dat je hunkerde naar meer en je steeds vol enthousiasme zat.


Proficiat meisjes, op naar volgend jaar!


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page