top of page

Brons op BK meerkamp voor Martha

Het voorbije weekend vonden de Belgisch Kampioenschappen meerkampen plaats. Enkel Martha Geerardyn trad voor ACW aan bij de 7-kamp voor scholieren meisjes, waar ze een gooi wou doen naar een nieuwe podiumplaats na haar 2 zilveren medailles op de Vlaamse Kampioenschappen enkele dagen eerder.

Het moet gezegd worden: ACW behaalde het maximaal aantal mogelijke medailles, maar in de toekomst zien we uiteraard graag meer ACW'ers aantreden!


We vroegen Martha om een korte reactie!


"Dit weekend vond het Belgisch kampioenschap meerkamp plaats in Herve, Luik. Ik ben 3de geworden met een puntentotaal van 4739 punten en 2 PB’s.


Dag 1 is vrij goed verlopen, start met een PB en winst op de 100m horden en daarna een mooie 1m61 in het hoogspringen. Bij kogel kon ik de schade beperken met 10m09 (slechts 1cm van mijn PB verwijderd) en de 200m heb ik daarna gewonnen met 25.20 sec.

Dag 2 begon iets minder vlot… Bij het verspringen waren mijn eerste 2 pogingen nipt ongeldig, met nog maar 1 poging te gaan moest ik springen op safe: ik sleur er nog een 5.01m uit. Speer was een matige 26.23m. De afsluitende 800m was nog heel spannend: vechten om de 3de plaats veilig te stellen. Ik heb deze nog kunnen afronden met een PB van 2:30.27."


Door Martha Geerardyn

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

VIP2024

Kommentare


bottom of page