top of page

AC Waasland is een sportclub die zich richt op het bieden van een leuke, veilige en ondersteunende omgeving voor sporters van alle leeftijden. We organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten en evenementen, van teamsporten tot individuele uitdagingen, met als doel onze leden te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wij geloven in de kracht van sport om de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, en streven ernaar een omgeving van inclusiviteit en respect te creëren. Ons team van coaches en trainers biedt begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze leden de best mogelijke ervaring hebben. Word vandaag nog lid en ontdek de mogelijkheden!

Van Lysebetten Els

Els Van Lysebetten

Leden - & Wedstrijdadministratie

Inge Geers

Vertrouwenspersoon

Geers Inge

Christine

Kledijverantwoordelijke

Christine

Nieuwe atleten, jeugd, atleten en recreanten kunnen in deze brochure informatie vinden voor het jaar 2023 - 2024. 

Bij geval van verwondingen die opgelopen zijn door atleten aangesloten bij AC Waasland, kunnen deze documenten worden ingevuld voor de verzekering. 

Nieuwe Atleet

Jeugd

Atleten

Recreanten

Wedstrijden

Atleten aangesloten bij AC Waasland krijgen een Val-nummer. Hiermee kan er aan wedstrijden worden deelgenomen. In het winterseizoen zijn er voornamelijk veldlopen die plaatsvinden, daarnaast worden er ook indoor wedstrijden aangeboden. 

Voor alle wedstrijden dient er vooraf ingeschreven worden via atletiek.nu. Vanaf Cadet kan er worden deelgenomen aan Vlaams en Belgische Kampioenschappen. Voor het Vlaams Kampioenschap dient er ingeschreven worden via atletiek.nu, voor het Belgisch Kampioenschap gebeurt dit via de Club

bottom of page